Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid a egalat recordul din 1963 al echipei Santos a lui Pele: 73 de meciuri consecutive cu gol marcat

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Formaţia Real Madrid a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Real Sociedad, într-un meci din etapa a patra a campionatului Spaniei şi a egalat un record care îi aparţinea din 1963 Santos-ului lui Pele: 73 de partide consecutive cu gol marcat.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Borja Mayoral ’19, Kevin Rodriguez ’36 (autogol) şi Gareth Bale ’61. Pentru Real Sociedad a înscris Kevin Rodriguez, în minutul 28, anunță News.ro.

Citește și: Gigi Becali îl ia peste picior pe Dan Petrescu: 'De acum încolo îi spunem Dan Penalty'

Potrivit Marca, seria de meciuri cu cel puţin un gol marcat a început la 30 aprilie 2016 (scor 1-0), tot împotriva formaţiei Real Sociedad şi tot în deplasare. În cele 73 de meciuri, Real Madrid a înscris 200 de goluri: dintre acestea, 49 au fost înscrise de Cristiano Ronaldo, 21 de Karim Benzema, 20 de Alvaro Morata şi 14 de Marco Asensio.

Santos, cu Pele în componenţă, a înscris în 73 de partide consecutive în perioada 21 noiembrie 1961 – 15 august 1963. Echipa a marcat 245 de goluri şi a primit 96, a câştigat 52 de meciuri, a pierdut şapte şi a remizat în 14. Pele a marcat 85 de goluri în perioada respectivă.

Tot duminică, în La Liga, Villarreal a învins în deplasare Deportivo Alaves, scor 3-0 (goluri Bakambu ’33, ’62, Bacca ’52), FC Sevilla s-a impus, tot în deplasare, în meciul cu Girona, scor 1-0 (gol Muriel ’69; eliminare Granell de la Girona ‘90+1), şi Las Palmas a învins, pe teren propriu, Athletic Bilbao, scor 1-0 (gol Remy ’87).

Ultimul meci al etapei, Espanol Barcelona - Celta Vigo, este programat luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.