Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid, Liverpool și Dortmund ar putea veni la București: FCSB organizează evenimentul sportiv al anului! Un afacerist controversat e 'la butoane'

www.gsp.ro
Arena Națională

La 6 ani de la vizita de lux făcută de Barcelona la București, pe Arena Națională pot păși din nou cei mai buni fotbaliști ai lumii. Anul 2018 poate aduce iubitorilor fotbalului din România un patrulater de senzație, de data aceasta FCSB fiind gazda unor adversari de mare calibru.

Potrivit unor surse ale Gazeta Sporturilor, în acest moment compania de evenimente sportive SportFive și omul de afaceri Adrian Thiess au luat legătura cu oficialii FCSB pentru un patrulater de senzație, în vara anului viitor.

Citește și: Un avocat îl 'sperie' pe MM Stoica, după bătaia din club: 'Riscul e destul de mare să ajungi din nou la închisoare'

“Steaua este cea mai iubită echipă din România, formația care adună cei mai mulți fani pe stadioane, singura echipă din Liga 1 care poate umple Arena Națională la orice meci important!

Se pregătește un proiect grandios pentru iubitorii fotbalului de la noi, iar Steaua este echipa din Romania aleasă să participe la acest eveniment. Avem nevoie de o vară memorabilă pentru cei care iubesc fotbalul”, spun sursele GSP.

FCSB ar urma să fie gazda unui patrulater de senzație, invitate ar urma să fie Real Madrid, Liverpool și Borussia Dortmund sau Bayern Munchen. Există și variante de backup, în care oficialii vicecampioanei nu vor da curs aceste invitații, cum s-a întâmplat și în mandatul lui Reghecampf.

Citește și: Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, anunță OFICIAL cui vinde echipa: 'Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. Preţul e unul modic'

"Dacă va refuza Steaua, varianta de înlocuire ar fi Galatasaray sau Fenerbahce, echipe care au mii de fani în România", spun surse demne de încredere pe GSP.RO.

În acest moment firma SportFive și Adrian Thiess au început deja corespondența cu echipele din străinătate pentru a găsi date libere în calendarul competițional pentru acest patrulater. "E primul și cel mai important pas de făcut în acest moment. Trebuie să găsim o perioadă care să fie acceptată de toate părțile. Apoi se vor pune la punct toate detaliile. Evident, vor exista clauze speciale în contracte ca echipele să vină cu 80% dintre vedete, așa cum a făcut și Barcelona", mai susține sursa Gazetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.