Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REAL MADRID, noua CAMPIOANĂ a Europei/ VIDEO

real madrid atletico madrid

Real Madrid este noua campioană a Europei, după ce s-a impus la loviturile de departajare în finala Ligii Campionilor, împotriva conaţionalilor de la Atletico Madrid, într-o reeditare a finalei de acum doi ani.

Cele două echipe au terminat la egalitate primele 90 de minute, 1-1. Real Madrid a deschis scorul în minutul 15, prin Sergio Ramos. Acesta a deviat în poartă o centrare din lovitură liberă, însă dintr-o poziţie suspectă de ofsaid (cu un picior în ofsaid, din reluările tv).

Simeone a mizat pe cartea atacului în cea de-a doua repriză şi după pauză l-a introdus pe Carrasco în locul lui Fernandez. elevii lui Simeone Cei de la Atletico au beneficiat de un penalty imediat după pauză, dar Griezmann a trimis în bară. Egalarea a venit în minutul 79, tocmai prin Carrasco, după o centrare a lui Juanfran.

În minutul 70, Benzema a scăpat singur cu Oblak, însă portarul lui Atletico a fost de netrecut.

Meciul s-a animat în prelungiri, când s-a jucat pe contre în multe momente, în ciuda problemelor musculare acuzate de elevii lui Zidane. Real Madrid a fost aproape de gol în cel puţin două rânduri, însă nu au reuşit să finalizeze din interiorul careului, în timp ce Atletico a avut câteva contre periculoase.

La loviturile de departajare, Ronaldo a marcat golul decisiv, imediat după prima ratare, care i-a aparţinut lui Juanfran. S-a terminat 5-3, iar Real Madrid este campioana Europei pentru a 11-a oară.

VIDEO cu loviturile de departajare, AICI!

Golul marcat de Sergio Ramos:

Golul egalizator marcat de Carrasco:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.