Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Realitatea TV scapă de evacuare

Realitatea

Postul Realitatea TV scapă pentru moment de evacuarea din clădirea Willbrook, unde își desfășoară activitatea. Societatea Realitatea Media a obținut în instanță dreptul de a rămâne în continuare în sediul din zona Otopeni.

Instanța a decis că Realitatea Media nu poate fi evacuată din sediul de la Willbrook până la soluționarea irevocabilă litigiului de fond, dosar care are un prim termen în partea a doua a lunii iunie. Din informațiile publicate de paginademedia.ro, proprietarii clădirii vor să evacueze postul de televiziune pe fondul restanțelor la plata chiriei.

Decizia Tribunalului București poate fi atacată în cinci zile de pronunțare.

MINUTA:

Admite cererea de ordonanta presedintiala formulata de reclamanta SC REALITATEA MEDIA SA in contradictoriu cu paratii SC GEOPOL INTERNATIONAL SRL si SC ACARTA CONSTRUCT SRL, astfel cum a fost precizata. Constata ca reclamanta nu poate fi evacuata din imobilul situat in cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti pana la solutionarea irevocabila a litigiului de fond ce face obiectul dosarului nr 16807/3/2015.

Dispune continuarea derularii activitatii reclamantei in imobilul din cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 16807/3/2015. Obliga paratii in solidar sa nu procedeze la evacuarea reclamantei SC REALITATEA MEDIA SA si sa continue asigurarea furnizarii utilitatilor necesare continuarii activitatii reclamantei in spatiul situat in cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti. Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.05.2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.