Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega ia apărarea afacerilor de familie cu capital sută la sută românesc

facebook.com
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a transmis astăzi pe pagina sa de facebook un îndemn de ”promovare a afacerilor de familie cu capital sută la sută românesc!”

”Am sărbătorit Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești vizitând piața de produse agroalimentare din Târgu Mureș și Fabrica de Brânză Telemea de Ibănești, primul produs cu denumire de origine protejată din România. Aici am discutat cu proprietarul fabricii, domnul Mircea Todoran, care mi-a explicat cum a evoluat cu afacerea sa de familie de la a procesa 50 de litri de lapte pe zi până la stadiul prezent când procesează 40.000 de litri de lapte pe zi. Avem datoria, ca politicieni, să promovăm aceste afaceri de familie cu capital sută la sută românesc!”, a scris Rebega pe contul său de socializare.

El a mai anunțat că în cadrul întrevederilor de astăzi a lansat ”inițiativa ca un grup de producători din Târgu Mureș să efectueze o vizită la Bruxelles, la invitația mea, pentru a vedea cum funcționează Parlamentul European și a discuta despre promovarea produselor agroalimentare românești în Europa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.