Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recepţia de Crăciun a Camerei de Comerţ Britano-Română la Londra

sigla ambasada uk england marea britanie

Recepţia de Crăciun a Camerei de Comerţ Britano-Română,a fost găzduită de ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, la ICR Londra

content-image

 

Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a găzduit miercuri, 14 decembrie a.c., Recepția de Crăciun organizată de Camera de Comerț Britanico-Română. La eveniment au participat peste 100 de membrii ai comunității de afaceri, precum și oameni de cultură români și britanici, manifestarea având o importantă componentă culturală.

 

Ȋn intervenţia sa, Ambasadorul României a remarcat rolul pe care Camera de Comerț Britanico-Română (BRCC) îl joacă în promovarea legăturilor economice dintre Marea Britanie și România, îndeosebi din perspectiva creșterii investițiilor reciproce și amplificarea comerțului bilateral. Cu acest prilej, a încurajat BRCC să organizeze în anul 2017 mai multe activități de promovare comercială, în special misiuni economice reciproce, facilitând dialogul business-to-business.

Totodată, a subliniat contribuția comunității românești de afaceri din UK la dezvoltarea economiei britanice, alături de alte categorii profesionale, reiterând faptul că “în Marea Britanie, putem să stăm cu fruntea sus”.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.