Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECIDIVIȘTII de la Clubul Colectiv. Ce s-a întâmplat acolo anul trecut

Se pare că problemele de la Clubul Colectiv din București erau mai vechi și se poate lesne spune că sunt niște recidiviști. În ciuda a ceea ce spun ce cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, situația de acolo era foarte bine cunoscută. Astăzi ni se spune  că cei de la ISU habar nu aveau de ce se afla acolo. Cred că știu prea bine ce e acolo și cineva încearcă să acopere niște vinovății.

Vezi și: CUTREMURĂTOR Mărturia unui medic: Sunt un ”șpăgar”! Am salvat vieți

Minciuna poate fi demontată ușor cu o știre din 28 noiembrie 2014, când, în aceeași clădire, a avut loc un alt incendiu. ISU a mers la fața locului, a stins incendiul, iar omul de la ISU a dat atunci și-o declarație. Iat-o: ”Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema” (28 noiembrie 2014), demonstrează Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de socializare
Și se pare că are dreptate. ACUM APROAPE UN AN EXACT ÎN ACELAȘI LOC ISU ȘI SMURD INTERVENEAU LA UN INCENDIU.
*******
Iată stirea de atunci cu fotografii cu tot de la intervenție - ATENȚIE - 28 Noiembrie 2014

Un incendiu a izbucnit, vineri, intr-o incapere din cladirea fostei fabrici bucurestene Pionierul, unde sunt depozitate mai multe covoare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, informeaza Mediafax.

Fabrica se afla la adresa Tabacarilor 7, unde se afla si clubul Colectiv. Potrivit oficialului ISU, incendiul a fost anuntat la 112 cu putin inainte de ora 13.00.

Ne-am prezentat si noi la fata locului sa vedem ce se intampla mai exact - incendiul a fost stins, iar clubul Colectiv nu are nicio problema (cei care se duc la concertul Chinise Man o vor putea face in continuare fara probleme).

Oficialii prezenti la fata locului ne-au spus ca nu s-a stabilit inca o cauza exacta pentru incediu, dar ca vor demara o ancheta pentru a afla cu certitudine daca a fost spontan sau intentionat.

Mai multi oameni prezenti in incinta fabricii vorbeau ca incendiul mai mult ca sigur a fost provocat intentionat. Ramane sa aflam si declaratiile oficiale ale politistilor.

Incaperea care a luat foc are aproximativ 100 de metri patrati si este situata la parterul cladirii, intr-o zona aflata sub paza.

Daniel Vasile a mai spus că incendiul nu a provocat victime si nici nu există posibilitatea ca focul sa se extindă.

ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj de descarcerare si unul SMURD.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.