Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECLAMĂ la Casa Albă: Gest ȘOCANT al consilierei lui Donald Trump

extratv.com
Donald Trump

Kellyanne Conway, consilieră apropiată a preşedintelui american Donald Trump, a făcut joi reclamă produselor fiicei acestuia, Ivanka Trump, transmite Reuters.

"Mergeţi să cumpăraţi marfa lui Ivanka... O să merg şi eu să-mi iau câte ceva azi", a spus Conway la televiziunea Fox News, într-un interviu acordat chiar din interiorul Casei Albe. "O să bag aici o reclamă gratuită: mergeţi toţi să cumpăraţi azi", a insistat ea, deşi regulile de etică din SUA interzic angajaţilor Executivului să îşi folosească funcţiile pentru a promova produse sau pentru avantaje personale ale prietenilor.

Citește și: A fost conceput CHIPUL ADEVĂRAT al Iisus Hristos! Imaginile care ZGUDUIE creștinătatea

Preşedintele comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanţilor, Jason Chaffetz - republican, ca şi preşedintele - a declarat agenţiei Associated Press, preluate de Reuters, că reclama făcută de consiliera lui Trump a fost "clar dincolo de limită, inacceptabilă".

Două organizaţii non-profit pentru promovarea eticii au înregistrat reclamaţii la Biroul pentru Etică Guvernamentală (OGE) şi la Biroul Consilierului Juridic al Casei Albe.

Citește și: Cercetătorii au aflat ce se întamplă în creier când murim: Vei fi surprins

"Este o încălcare a regulii", a declarat postului MSNBC Norman Eisen, fost consilier pe probleme de etică al lui Barack Obama, predecesorul lui Donald Trump.

Deocamdată, din partea OGE nu au fost comentarii, conform Agerpres.

Citește și: Uber și Daimler au bătut palma pentru vehiculele fără șofer

Secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, a răspuns întrebărilor presei despre gestul consilierei preşedintelui că aceasta "a fost consiliată despre acest subiect şi asta e tot".

Miercuri, preşedintele Donald Trump atacase lanţul de magazine Nordstrom, care a retras produsele marca Ivanka Trump. În reţeaua Twitter, unul din mijloacele sale de comunicare favorite, Trump a scris, atât pe contul său personal, cât şi pe cel prezidenţial: "Fiica mea Ivanka a fost tratată atât de nedrept de @Nordstrom. Este o persoană minunată - care întotdeauna mă determină să fac ceea ce trebuie! Îngrozitor!".

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

Grupul Nordstrom este ţinta unui boicot din cauza afacerilor sale cu Ivanka Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.