Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectificarea bugetului SRI, în discuţii la comisia parlamentară

Meritocratia
SRI

Propunerile privind rectificarea bugetului SRI vor face obiectul discuţiilor care vor avea loc săptămâna viitoare în cadrul Comisiei de control a activităţii serviciului, a precizat luni preşedintele comisiei, senatorul Adrian Ţuţuianu. 

"Am solicitat într-o discuţie care pe care am avut-o cu domnul director Hellvig ca la una din şedinţele noastre să ne fie prezentată o propunere de rectificare a bugetului SRI. Este în lucru, deci nu a putut fi transmisă astăzi, dar cu siguranţă va face obiectul discuţiilor de săptămâna viitoare. În acest context, voi solicita şi o informare privind stadiul derulării programelor cu finanţare europeană, pentru că discuţia avută la momentul adoptării bugetului privea tocmai această componentă. De asemenea, va trebui să vedem şi influenţele rezultate ca urmare a trecerii în rezervă şi pensionării foarte multor ofiţeri şi din SRI, pentru că lucrul acesta va avea un impact şi pe buget", a declarat Ţuţuianu la finalul unei şedinţe a Comisiei de control SRI.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu, anunţ DE PROPORŢII legat de Institutul Cantacuzino: 'Avem nevoie de 25 de MILIOANE de euro anual' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.