Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Referendumul pentru familie, susținut din Congresul SUA: 'Ochii întregii lumi sunt aţintiţi asupra voastră'/ VIDEO

familie

O delegaţie a Coaliţiei pentru Familie s-a aflat în ultima perioadă în SUA, pentru o serie de vizite în comunităţile de români, dar şi pentru întâlniri cu oficiali americani. După ce s-au întâlnit cu Î.P.S. Nicolae, primul Mitropolit Ortodox Român al celor două Americi sub Patriarhia Română, liderii Coaliţiei au participat şi la cea de-a 49-a Convenţie a Bisericilor Penticostale Române din SUA şi Canada, în Phoenix, Arizona.

La eveniment a participat şi Trent Franks, membru în Congresul SUA (parlamentul american) de 14 ani. Acesta a salutat iniţiativa de modificare a Constituţiei din România, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie, şi s-a angajat să susţină demersul celor trei milioane de români.

"Sunt recunoscător poporului român pentru mărturia lui în România şi în intreaga lume, pentru modul în care aţi luptat pentru familie şi pentru copiii nou-născuţi. Mă angajez să stau alături de voi cu tot ce voi putea în cadrul referendumului care va avea loc în România în curand. Ochii intregii lumi sunt aţintiţi asupra voastră şi vă urmaresc îndeaproape şi vă încurajez să vă uniţi cu toti creştinii din toate denominaţiunile şi să fiţi tari şi să faceti tot ce vă sta in putinţă, deoarece ştim cu toţii că locul din care venim este familia şi aceasta are legatură cu ceea ce suntem astăzi cu toţii. Familia este rampa de lansare a generaţiei viitoare şi fiecare nou născut vine din aceeaşi întemeiere a familiei. Familia este rampa de lansare a viitoarei generaţii şi Dumnezeu a consfinţit de la întemeierea lumii ca fiecare nou-născut să vină cu un mesaj de la El, că mila Lui e nesfărşită", a declarat Trent Franks, potrivit Prodocens Media.

Inițiativa de modificare a Constituției se află în Parlament, sub formă de proiect de lege. Adoptat deja de Camera Deputaților, proiectul ar urma să fie votat în această toamnă și de Senat, ultimul pas înaintea organizării referendumului decisiv.

Vezi şi: Liviu Dragnea a făcut anunțul: Când vor fi chemați românii la referendum pe tema familiei

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.