Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Refugiații încep să forțeze granițele României/ surse

refugiati

Până acum serviciile de securitate ne anunțau că putem sta liniștiți pentru că refugiații nu vin prin România, iar cei care din întâmplare ajung pe la noi fug cât pot de repede spre Occident. Acum lucrurile par să stea puțin altfel.

Vezi și: PREMIERĂ printre deținuții VIP. S-au lăsat de scris cărți și au devenit inventatori

După atacurile din Franța, după deranjul mare din zona bazinului mediteranean și mai ales după mesajele deloc liniștitoare din partea grupării teroriste Stat Islamic, serviciile de securitate au luat măsuri sporite.

Romania se numara si ea printre tarile vizate, avand in vedere ca, de-a lungul anilor, militarii romani au sprijin SUA in fiecare razboi. Pana acum insa, nu au existat pierderi omenesti, iar planurile teroristilor au fost neutralizate de Serviciile Romane de Informatii.

Din 2009 pana in 2011 au fost expulzati 48 de cetateni musulmani, desi nu existau dovezi clare ale implicarii acestora cu gruparile teroriste.

Citește și: Ea ar putea fi prima remaniată din Guvernul Dacian Cioloș: ”Am o părere foarte proastă”

În acest context și după măsurile draconice luate în Franța și alte state occidentale cu privire la refugiații care continuă să vină din Orientul Mijlociu și nu numai, surse din zona serviciilor de informații susțin că peste 100 de refugiați au încercat granița României.

Dupa atentatele de la Paris, 100 de persoane din tarile orientale au vrut sa intre in Romania. Unele dintre ele nu prezentau nicio suspiciune ca ar avea legaturi cu structuri teroriste, insa, pentru a ne lua masuri de precautie, nu li s-a permis accesul pe teritoriul Romaniei. Mai bine previi, decat sa combati. Este adevarat, pana in acest moment nu exista dovezi clare ca aici ISIS ar planui ceva. Insa, nu putem sa stam linistiti, sa ne culcam pe o ureche", susține un responsabil din cadrul acestor servicii pentru cancan.ro

Citește și: Detonare în Dosarul Microsoft: Declarații ȘOCANTE date în fața judecătorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.