Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Hagi vinde trei jucători de la Viitorul: 'Vom face sacrificii pentru a-i plăti salariul'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Gică Hagi recunoaște că are mai mulți jucători pentru care a primit oferte și spune că e gata să se despartă de cei mai importanți fotbaliști ai săi. " Florinel Coman are oferte, e foarte căutat. Avem timp să gândim această mutare. Există interes din Portugalia. Nu o să-l dăm ieftin, fiindcă Florinel Coman are o valoare și avem și noi pretențiile noastre.

Eu cred că vor pleca 4-5 jucători, dar trebuie să luăm mai mulți decât pleacă. Vom lua alți 6-7 jucători. Anul trecut, am dat 10 jucători și am câștigat campionatul. Noi asta facem. Vindem an de an. Pot să-i vând pe Coman, Nedelcu, Benzar și să aduc alții și mai buni", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

"Coman e cel mai bun atacant lateral, cel puțin din România. Asta e opinia mea", spune Gică Hagi.  Antrenorul campioanei României a vorbit și despre un eventual transfer al lui Budescu și spune că e gata să facă sacrificii pentru a-l transfera. "Budescu? Niciodată nu putem spune niciodată în ceea ce-l privește. Putem să ne gândim la orice jucător bun, mai ales că am luat campionatul. Poate vom face niște sacrificii pentru a-i plăti salariul", a adăugat Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.