Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Stanescu, luat la intrebari de procurorii DNA

dna

Dan Stănescu, cel care se autointitulează rege internaţional al romilor creştini, a fost audiat joi la Serviciul Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La ieşirea de la audieri Stănescu a declarat că a fost audiat ca martor, într-un dosar referitor la achitarea a două persoane care anterior fuseseră arestate preventiv pentru incendierea unui autoturism de lux.

"Am fost în calitate de martor, într-un dosar mai vechi (...), este un dosar din 2012. (...) Întrebările au fost în legătură cu şedinţele pe care le-am făcut acum trei ani de zile, după ce la Drăgăşani o maşină Ferrari a fost incendiată. Se pare că atunci s-au făcut unele nedreptăţi, că cei de atunci au luat achitare. Deci fapta nu a fost, iar acum statul român trebuie să plătească pentru cei care i-au ţinut în detenţie", a declarat autointitulatul rege al romilor.

El a adăugat că, din informaţiile pe care le are, vizaţi de ancheta DNA ar fi nişte poliţişti din Drăgăşani şi un magistrat procuror din judeţul Vâlcea.

"Am spus exact ce s-a întâmplat şi ce mi s-a adus la cunoştinţă atunci de către etnia romilor. Unii dintre poliţiştii din Drăgăşani nu şi-au făcut datoria aşa cum ar fi trebuit să şi-o facă. Şi o procuroare din Vâlcea. (...) Cei care au fost arestaţi un an de zile sunt nevinovaţi. Au stat un an de zile în arest pe nedrept, pentru că o doamnă procuror şi un domn poliţist, fiind prieteni cu ceilalţi, au considerat atunci să-i ţină pe ăştia în arest", a mai spus Dan Stănescu, potrivit AGERPRES.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.