Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf nu renunţă după egalul cu FC Zurich: Jucătorii speră la o calificare miraculoasă

gsp.ro
Gabi Tamas

Steaua și FC Zurich au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a treia grupelor Europa League. Reghecampf e, însă, încrezător și încearcă să își liniștească elevii. "Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că și ei au avut ocazii foarte mari. Am primit acel gol când stăteam foarte bine. Este păcat. Era minutul 86 și putem obține un rezultat bun.

Sunt mulțumit de jucători. Încet-încet ne revin și jucătorii accidentați. Mergem la Zurich ca să câștigăm. Nu trebuie să ne uităm la faptul că ei sunt echipă din liga a doua. Probabil acolo vor reveni și accidentații lor. Avem puterea să câștigăm la Zurich. Trebuie să gândim pozitiv. Mă bucur că a marcat Golubovici. Muncește foarte mult și este un băiat cu un caracter deosebit. Să ne gândim la următorul meci și să fim sănătoși. Nu mă gândesc la ratarea calificării. Nu ar fi un dezastru. Ar fi o dezamăgire foarte mare pentru noi. Îmi doresc foarte mult pentru acești jucători să prindă o calificare în primăvara", a spus Reghe la Sport ro.

"Cred că ne-am retras cam mult și i-am lăsat să joace. Șanse încă sunt, trebuie să mergem în Elveția și să câștigăm. Se poate câștiga acolo", a spus Gabriel Tamaş la finalul meciului cu FC Zurich, la Dolce Sport.

Bojan Golubovic, marcatorului golului Stelei, a vorbit la Sport.ro dupa fluierul de final al meciului de pe National Arena. Bosniacul a vorbit despre perioada indelungata fara gol marcat, despre adaptarea la Steaua si despre criticile patronului. "Sunt bucuros ca am marcat. Nu ma asteptam la asa o presiune. La Iasi si Ceahlaul am dat cred ca 50 de goluri. La Steaua nu am marcat in primele 10 meciuri. Fiecare are opinia lui, dar asta este, mergem mai departe. Daca bateam astazi, aveam mai multe sanse de calificare. Dar vom merge la Zurich pentru o victorie. Sunt putin dezamagit de aceasta perioada, criticile au fost foarte multe. Cine ma respecta bine, cine nu, mergem mai departe. Patronul are opinia lui si eu o respect. Nu este insa usor sa vii si dupa 3 zile sa incepi sa marchezi", a spus Bojan Golubovic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.