Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reglare de conturi între Rusia şi Statul Islamic: Femeia care era spaima jihadiştilor a fost ucisă

ISIS

Timp de patru ani, femeia a fost căsătorită de patru ori iar toți soții au murit în împrejurări stranii. Membrii ISIS au numit-o "Văduva Neagră" când și-au dat seama că este spion și au executat-o.

Elvira Karaeva, care a fost executată la vârsta de 28 de ani, s-a infiltrat într-o grupare ISIS din regiunea caucaziană, unde a stat patru ani pentru a strânge informații despre extremiștii islamici, relatează DailyMail.co.uk. În timpul misiunii sale, șapte luptători ISIS au fost asasinați sau au dispărut în împrejurări misterioase, scrie click.ro. După ce au aflat că este vinovată de moartea camarazilor lor, militanții Statului Islamic au numit-o "Văduva Neagră", acuzând-o că s-a căsătorit cu extremiștii islamici cu intenția de a-i asasina. Primul său soț, Aslanbeck Saraliyev, cu care s-a căsătorit în Republica Cecenă când ea avea 19 ani, a murit în timpul unei plimbări într-o pădure.

Citeşte şi: Tragedie pe mare: Zeci de morţi într-un nafragiu în Marea Mediterană

Cel de-al doilea soț, Adam Shakhbiev, a fost asasinat într-un taxi, alături de frații săi. Cel de-al treilea partener de viață, Arthur Amriev, a dispărut fără urmă, iar ultimul soț, Abu Muslim, și-a găsit sfârșitul prin otrăvire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.