Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații șocante despre demisia lui Ponta și o înțelegere ocultă făcută de PSD

protest

O parte din PSD-iști ar fi fost de acord cu demisia lui Victor Ponta de la șefia Guvernului în schimbul promisiunii că alegerile locale se vor desfășura într-un singur tur de scrutin, spune politologul Alina Mungiu-Pippidi, activist civic și președintele al Societății Academice Române, potrivit unor informații pe care aceasta le-a primit de la 'niște oameni de la PSD'.

Mungiu spune că în spatele protestelor din țară după incendiul de la Colectiv s-a făcut o înțelegere. "Dacă vreodată ar ieşi la iveală, ar fi sfârşitul politic al celor care au făcut-o", a spus aceasta, intr-un articol publicat in Adevarul. Mungiu spune că liberalii sunt "partea ipocrită" în "afacere".

"Nişte oameni de la PSD mi-au scris să se plângă că ei ar fi agreat la plecarea lui Victor Ponta în schimbul promisiunii că de legile electorale nu se mai atinge nimeni şi deci, pe scurt, ei sunt partea înşelată şi liberalii partea ipocrită în această afacere. La aceste observaţii răspund următoarele. Numai voi ştiţi de ce aţi agreat la plecarea lui Victor Ponta, care nu era o prioritate pentru manifestanţi şi nu a fost înţeleasă de nimeni. Iar în rest nimeni, dar absolut nimeni nu avea dreptul în zilele manifestaţiilor de la Colectiv, când noi nu dormeam noaptea de teamă că plângerea noastră penală contra lui Gabi Oprea pe tema poliţistului mort şi a coloanelor oficiale excesive va fi folosită doar pentru şantajul unei noi majorităţi, nu pentru a-l înlătura pentru totdeauna, să facă vreo înţelegere contra celor din stradă şi a oamenilor din spatele României Curate, vreun million şi jumătate în acele zile, pentru care cele două tururi erau punctul unu pe agenda. O asemenea păcăleală şi trişare ordinară nu e posibilă pentru că, dacă vreodată ar ieşi la iveală, ar fi sfârşitul politic al celor care au făcut-o. Nu apăr pe nimeni de la administraţia prezidenţială, că oricum au arătat în zilele acelea, ca şi la formarea guvernului, că şi ei trebuie să se spele ca şi restul clasei politice, dar explic, clar, sper, de ce o asemenea înţelegere nu se poate respecta şi nici încheia, poate altfel decât prin demisia celor care recunosc că au făcut-o", a scris aceasta.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.