Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Relu Fenechiu nu scapă de pușcărie. Ce gafă a făcut fostul ministru

relu fenechiu

Fostul lider liberal şi-a formulat singur acţiunea de eliberare condiţionată, însă a încurcat puţin noţiunile de drept. Judecătoria Vaslui a decis ieri că cererea lui nu este admisibilă.

Cererea de eliberare condiţionată depusă la Judecătoria Vaslui de către Relu Fenechiu va fi analizată la o dată ulterioară. Judecătorii din judeţul vecin au decis că acţiunea formulată de fostul liberat nu este admisibilă, catalogând-o ca fiind, de fapt, o plângere împotriva comisiei de liberare condiţionată din Penitenciarul Vaslui, care nu a fost de acord cu eliberarea lui Fenechiu.

Un nou CUTREMUR politic se anunță în Europa. Măsură fără precedent

„Având în vedere că prezentul complet soluţionează doar cereri de liberare condiţionată şi văzând că acest dosar a fost repartizat în mod aleatoriu pe Completul de judecată provizoriu nr. 2 penal, complet constituit doar pe perioada vacanţei judecătoreşti şi având în vedere dispoziţiile Hotărârii Colegiului de conducere al Judecătoriei Vaslui nr. 35/22.06.2016 privind modalitatea de repartizare a dosarelor care nu se soluţioneazã la termenele din lunile iulie şi august, urmează a fi distribuit ciclic la data desfiinţării completelor de judecată“, au stabilit judecătorii vasluieni, arată ziaruldeiasi.ro.

România urmează exemplul Germaniei. Avertismentul lui Raed Arafat

Fenechiu a fost încarcerat în Vaslui până să fie arestat preventiv de către DNA Ploieşti, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi cerut 620.000 de euro de la firma Siveco, pentru a interveni pe lângă directori ai Ministerului Justiţiei ca respectiva firmă să câştige contracte publice.

Relu Fenechiu, ex-ministru al Transporturilor, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoareîn ianuarie 2014. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iunie 2012, în dosarul „Transformatorul“, fiind acuzat că prin firmele sale a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice (SISEE) Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.