Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remediul pentru a scăpa RAPID de arsurile la stomac

arsuri stomac

Ai dureri și arsuri de stomac? O soluție rapidă, de luat numai pe durate scurte de timp este să prepari o pastă dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu, puțină apă și un stop de oțet de mere. Iei din ea de 4 ori pe zi. Nu este singurul remediu util în caz de arsuri, scrie Click.

Suc de cartofi

Când arsurile apar frecvent, prepară-ți suc proaspăt de cartofi. Pe parcursul unei luni, bea de 2-3 ori pe zi câte o jumătate de pahar cu suc de cartofi ca atare sau în amestec cu suc de morcovi, cu miere sau cu suc de lămâie. Cartofii acționează ca un pansament gastric. Mănâncă-i fierți, copți sau înăbușiți, iar arsurile vor dispărea.

Citeşte şi: STUDIU - Consumul de brânză și surprinzătoarele sale beneficii pentru sănătate

Macerat de salcâm

Pentru a face un macerat de salcâm, recomandat în cazul arsuruilor stomacale, ai nevoie de 3 linguri de flori uscate, pe care le lași peste noapte într-un litru de apă rece. Un alt macerat de ajutor este cel de isop care se prepară dintr-o linguriță de plantă și un pahar cu apă, pe care le lași la temperatura camerei, de seara până dimineața.

Semințe de chimen

Stimulează secreția gastrică, alungă durerile și arsurile stomacale. Din semințele de chimen poți prepara o supă hrănitoare sau un ceai pentru care ai nevoie de o lingură de semințe și o cană cu apă clocotită. Bea din infuzie pe parcursul zilei, de 3 ori pe zi, după masă.

Gălbenele

Poți și tinctură de gălbenele. Lasă la macerat 20 de flori de gălbenele în 100 ml de alcool de 70°C, 10 zile. Agită sticla zilnic, iar din tinctura obținută bea 20 de picături de 3 ori pe zi. Te-ar mai putea ajuta și decoctul de flori de gălbenele în lapte. Pune la fiert un litru de lapte și o linguriță de flori uscate și mărunțite. Când laptele a scăzut la o treime din cât era la început, stinge focul și lasă lichidul la răcit. Bea din el câte puțin, pe parcursul unei zile.

Citeşte şi: AVERTISMENT: Boala Alzheimer poate fi depistată din vreme .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.