Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica incendiară a liderilor PNL acuzaţi de Ponta de ipocrizie

pnl3

În prima declaraţie de după vot, premierul Ponta i-a acuzat pe liderii PNL-PDL de ipocrizie, cu trimite specială către cazurile din Timiş şi Hunedoara, unde PNL a primit aleşi locali de la alte partide. Liderii PNL din cele două judeţe îi răspund lui Ponta în moduri diferite.

Mircea Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara, îl atacă la rândul lui pe prim-ministru şi declară că va continua să ia aleşi locali inclusiv de la PSD. „Ăsta-i mincinos, dom'le, deci eu pe el nu am cum să-l cred. E un mincinos, n-am ce să discut cu el. Am pus umărul să ajungă premier în situaţia USL-ului, iar când a fost o discuţie pentru investiţii, când m-am dus să solicit şi eu fonduri pentru investiţii în judeţul Hunedoara, mi-a spus să vin în 2017”, a declarat Moloţ, pentru stiripesurse.ro.

Liderul liberal relatează în continuare evenimentul petrecut pe vremea când USL încă exista: „Pe holurile Parlamentului, eram cu doi deputaţi şi un senator din judeţul Hunedoara şi o colegă parlamentară l-a întrebat când poate merge în audienţă. La care Ponta a întrebat despre ce e vorba. «Despre repartiţia de fonduri pentru municipiul Hunedoara.» La care spune «Doamna deputat, lăsaţi la mine la secretariat un bileţel despre ce este vorba». Şi atunci am intervenit eu: «Eu sunt mai vechi în politică, sunt la al treilea mandat, am experienţa experienţa discuţiilor cu premierii, ştiu că sunteţi foarte ocupat, dar vreau să vă întreb când pot veni şi eu să stăm de vorbă 5 minute.» Şi îmi spune «în 2017». Şi atunci l-am întrebat în faţa tuturor: «Domnu' premier, atunci spuneţi-mi pentru ce m-am luptat să ajungeţi premierul României?»

Mircea Moloţ susţine că supărarea premierului are la bază viitoarea plecare a unor aleşi locali din PSD către PNL. „E supărat acum că cel puţin în două judeţe mai pleacă de la ei, de la PSD, consilieri sau primari spre noi. Ce ar fi vrut, să-i ia pe toţi? Să se transforme în Partidul Comunist Român? Suferă. Nu o să-i fac plăcerea domnului premier să nu accept pe cei care doresc să vină înspre noi”, a mai declarat Moloţ.

În Timiş, preşedintele liberal Nicolae Robu a avut o reacţie mult mai scurtă. „Nu-i dau nicio replică domnului Victor Ponta. Chiar nu merită să dedic timp pentru aşa ceva”, a declarat Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.