Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Călin Popescu Tăriceanu pentru Klaus Iohannis după ce a primit INTERZIS la Cotroceni

tariceanu iohannis

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Printre aceste persoane se află președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președintele celui mai mare partid politic, Liviu Dragnea, și foștii premieri, Victor Ponta și Adrian Năstase.

Călin Popescu Tăriceanu a catalogat în termeni duri decizia președintelui Klaus Iohannis, amintindu-i că Ziua Națională nu e a unui președinte sau partid, ci a românilor.

Citește și: PNL o da la intors: Ciolos e zero!

”Nu am fost invitat. Nu cumva vă imaginați că nu mai pot de grija acestei invitații. Atitudinea președintelui e una profund gfreșită. E în plin război cu opoziția politică. Transformă sărbătoarea națională într-un partinică. 1 Decembrie nu e sărbătoarea președintelui, a unui partid, ci a tuturor românilor.

El a anunțat că nu va participa vineri la şedinţa festivă organizată de CCR cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la adoptarea Constituţiei din 1866 şi a 25 de ani de la adoptarea Constituţiei din 1991. Prin acest refuz, demonstrează că are un disperț față de Constituția României. Nu asta așteptam de la președintele țării mele.

Citește și: Daca nu-i iese, Iohannis vrea anticipate

Aici vorbim de instituții, nu de războaie politice, el s-a transformat în agent electoral al PNL și nimic altceva.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Subiectiv”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.