Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Dodon după solicitările PPE și ALDE către UE în privința Acordului cu Republica Moldova

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Anunțul făcut de Partidul Popular European (PPE) și Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), la adresa Republicii Moldova are susținători printre colegii pro-rusului Igor Dodon.

"Cu cât mai repede finanțarea pentru această guvernare va fi oprită, cu atât mai repede se vor defășura alegerile parlamentare anticipate. Este exact ce-și dorește poporul Republicii Moldova, să schimbe această guvernare și să vină o guvernare pentri oameni. În ceea ce privește acordul de asociere, noi de doi ani spunem că cel puțin modificarea acordului trebuia de mult făcută. Revizuirea acordului cu UE demult trebuia făcută", a declarat pentru UNIMEDIA secretarul politic și purtator de cuvânt al Președinției, Ion Ceban.

Citește și: De ce a fost eliberat Dan Voiculescu: Cum a motivat instanța decizia nerecuperării prejudiciului în dosarul ICA

"PPE și ALDE lansează un apel în adresa instituțiilor Uniunii Europene, inclusiv a Serviciului European de Acțiune Externă și a Consiliul Europei, să evalueze în regim de urgență devierea de la respectarea legilor și standardelor democratice în R.Moldova, să stopeze orice finanțare, să aplice cele mai stricte condiționalități pentru finanțări ulterioare și să revizuiască cât mai curând Acordul de Asociere RM-UE", au conchis Dauhl și van Baalen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.