Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Gigi Becali după ce a aflat că Dan Condrea voia să-i ia Steaua

fanatik.ro
gigi becali

Dan Condrea nu are parte de linişte nici după moarte. Gigi Becali s-a enervat după ce a aflat că afaceristul ar fi vrut să îi "fure" Steaua.

Gigi Becali a comentat la România TV ipoteza legată de încercarea lui Dan Codrea, patronul Hexi Pharma, decedat într-un controversat accident rutier, de a prelua marca Steaua. Gigi Becali nu crede că cineva este interesat să preia marca Steaua, deoarece acest lucru nu înseamnă nimic. "Păi, oricine poate pune mâna pe marcă, să o atingă... Eu nu înţeleg cum, în ţara românească, oamenii nu au atâta discernământ. Am explicat de zece ori, cred, în conferinţe de presă, ce însemană clubul de fotbal Steaua, ce înseamnă marcă, ce înseamnă siglă! Cum să pună mâna pe marcă, cum să ia palmaresul... Palmaresul aparţine clubului de fotbal Steaua, care suntem noi! Ca să poată să ia sigla aia, terbuie scoasă la licitaţie, iar acolo cine câştigă cumpără licenţiere", a spus Gigi Becali.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

"Armata ne-a cerut despăgubiri de 37 de milioane. Prima dată trebuie să plătească 3,7 milioane, taxa de timbru, 10%! Asta trebuie aprobată de Curtea de Conturi, iar eu cred că nu aprobă, că dacă ei pierd procesul, pierd şi banii... Astea sunt nişte aberaţii...", a mai spus Gigi Becali. "Altă chestiune, dacă vor, ei se pot duce la OSIM să înregistreze o marcă, numele Steaua. E nume propriu, nu are nici un fel de problemă, de ce să dai bani pe ea, când poţi face una nouă! Nu dă nimeni bani pe un desen! Fotbalul produce desene, nu desenul produce fotbal! Ce să facă cu marca? Să facă şi altă echipă, cine îi ţine să nu facă? Contează desenul?", a mai precizat Gigi Becali.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.