Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA PNL la dezvăluirile lui Tăriceanu

Raluca Turcan nou

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că „nu s-a discutat nicio secundă oferirea funcției de președinte al PNL pentru Călin Popescu Tăriceanu”. Reacția președintelui liberal vine după ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat, astăzi, că i s-a propus să preia conducerea PNL pentru a forma o majoritate parlamentară anti-PSD.

„La nivelul conducerii PNL, nu s-a discutat nicio secundă despre oferirea funcției de președinte al Partidului Național Liberal pentru Călin Popescu Tăriceanu. Au fost, însă, discuții informale din partea unor colegi, însă nu s-a urmărit oferirea funcției de președinte al PNL pentru Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Raluca Turcan, la sediul PNL.

Iohannis a PROMULGAT o lege mult așteptată

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, că i s-a propus să preia conducerea PNL, lucru despre care este dispus să discute doar după o clarificare doctrinară a liberalilor.

„Pot să vă confirm că au fost numeroase încercări de a fi convinşi să ne raliem unor formule de centru-dreapta. Ofertele au început că la licitaţie. Ni s-a oferit din ce în ce mai mult, doar doar ne vor convinge. Pentru mine, reunificarea mişcării liberale nu este un lucru care să mă lase indiferent. Mi s-a propus să preiau conducerea PNL. PNL are nevoie de o clarificare ideologică. Sigur că în perspectiva vom putea să discutăm”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.