Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica unuia dintre jurnaliștii numiți 'lingăi' de către Băsescu: 'Îmi vine să-i trimit un...'

basescu_40401800_25688300

Traian Băsescu are o ieşire violentă la adresa unor jurnalişti care erau consideraţi, până în 2014, "băsişti". Fostul preşedinte afirmă că Dan Tăpălagă, Laurenţiu Ciocăzanu, Mălin Bot şi Mircea Marian l-au susţinut voluntar, fiind "lingăi".

Unul dintre jurnaliștii numiți lingăi îi dă replica lui Traian Băsescu și o aduce în discuție și pe Elena Udrea.

”Sincer vă spun: îmi vine să-i trimit un buchet de flori lui Băsescu. De ani întregi stătea lipită de mine eticheta de "băsist", pusă de nemernicii de la Antena 3. Degeaba invitam eu oamenii să verifice: între 2005 şi 2014 nu veţi găsi o laudă, una singură, către TB. Eu am apărat nişte politici, precum parteneriatul cu SUA, consolidarea DNA sau statul de drept, în 2012. Nimeni nu mă credea, toţi îşi ziceau că o fi ceva adevărat în ce spune Antena 3 :)) Şi dacă credeţi că am avut vreun şoc în legătură cu limbajul lui TB, vă înşelaţi: lucrez cu PD-ul din 1998, am auzit altele mult mai dure. Deci, ne vedem de meseria de ziarist, voi rămâne corect şi cu PMP, şi cu TB. Iar pentru gestul de azi, când a smuls de pe mine eticheta de "băsist", multe mulţumiri şi salutări doamnei Udrea.” e mesajul lui Mircea Marian, jurnalistul care a plecat, zilele trecute, de la Evenimentul Zilei la România Liberă.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.