Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPORTAJ - Ziua în care a amuțit PNL: misterul chemării lui Blaga la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a fost audiat la DNA în această dimineață, o veste care a pus pe jar întreg partidul. La prima vedere, speța pare simplă: Blaga a împrumutat mașina șefului IPJ Bihor, care a făcut un accident cu ea. De aici încolo lucrurile se complică, iar în partid s-a lăsat o liniște mormântală.

Citește și: Lucrurile se complică pentru Vasile Blaga: De ce a fost chemat la DNA

Citește și: Cazul Blaga-DNA ia amploare: Percheziții la Poliția Bihor/ UPDATE

Vezi și: Lucrurile se complică pentru Vasile Blaga: De ce a fost chemat la DNA

Greii PNL din zona cu aer rarefiat știau încă de acum trei zile că Vasile Blaga a fost citat la DNA, dar informațiile au fost și sunt în continuare extrem de puține. Întrebarea care circulă în partid și la care nimeni nu are un răspuns este următoarea: de ce anchetează DNA un accident de mașină?

Niciun lider PNL nu a reușit să ne răspundă la această întrebare, ba mai mult, unii dintre ei ne-au ridicat exact aceeași întrebare. Nici măcar Vasile Blaga nu are un răspuns: ”Nu știu de ce. Probabil o fi o plângere penală pe numele omului respectiv, că altfel nu îmi explic”, ne-a spus Vasile Blaga, care pare destul de agitat, părăsind de câteva ori sala în care se petrece ședința Comisiei de Unificare a PNL.

Ca fulgerul a lovit și vestea că DNA face percheziții la IPJ Bihor, adică exact la omul care conducea mașina avariată, chestorul Liviu Popa. Despre această veste, Blaga susține că nu există o conexiune între audierea sa și descinderile DNA de la Bihor. Dacă chiar nu există nicio legătură rămâne să ne lămurească DNA, însă coincidența este un foarte mare.

În interior, liderii PNL sunt tăcuți și așteaptă explicațiile lui Vasile Blaga, însă copreședintele PNL le-a precizat că nu știe mai multe decât ceea ce s-a văzut în public. Blaga le-a spus colegilor că a fost întrebat despre mașină, dacă a făcut reparații la ea sau dacă a avut alte probleme.

Chemarea lui Vasile Blaga la DNA, în această speță, rămâne un mister total, iar valul de tăcere care s-a așternut peste partid poate indica două lucruri: fie liderii chiar nu știu nimic, fie știu că dosarul are potențial exploziv și acum se pregătește strategia de apărare. Rămâne de văzut care va fi adevărata reacție a liderilor PNL, după ce DNA va ridica vălul de ceață așternut peste acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.