Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţie de neînţeles pentru sportivii din Coreea de Nord: Ce li s-a interzis să facă la Olimpiadă

coreea de nord

Coreea de Nord trece printr-o dictatură crâncenă, iar acest lucru este resimţit şi de către sportivi. Comuniştii i-au lăsat pe sportivi să meargă la Olimpiada de la Rio, dar ultima ştire venită de acolo e cel puţin ciudată.

Celor 31 de atleți din Coreea de Nord nu li se va permite să accepte telefoanele mobile Samsung Galaxy S7. Zilele trecute, o fotografie a reușit să atragă atenția tuturor celor care urmăresc Jocurile Olimpice. O sportivă din Coreea de Sud și una din Coreea de Nord au făcut un selfie împreună, demonstrând în acest mod că sportul are o putere unificatoare, care depășește orice conflicte armate, diferențe ideologice sau granițe militarizate. Acum, însă, oficialii din Coreea de Nord au revenit la vechile obiceiuri, demonstrând încă o dată că nu sunt dispuși să uite pentru niciun moment conflictul cu cei din sud.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre Regina Ana şi Regele Mihai: Ce devoalează un Arhiepiscop

Astfel, publicația CNET menționează că atleților din țara comunistă nu li se va permite să accepte telefoanele Galaxy S7 oferite de către cei de la Samsung sportivilor participanți la Jocurile Olimpice. Producătorul din Coreea de Sud va oferi în această perioadă în jur de 11.000 de telefoane Galaxy S7 (ediție specială), însă coreenii din nord nu vor apuca să se bucure de ele. Din câte se pare, un oficial nord coreean s-ar fi dus la biroul Samsung și ar fi colectat toate telefoanele care urmau să fie înmânate atleților. Ulterior, când un reporter a întrebat pe jucătoarea de tenis de masă Kim Song-i în legătură cu dispozitivul mobil, aceasta a dat de înțeles că nu a primit așa ceva, anunţă playtech.ro.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.