Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retragerea anului în PSD: Doi dintre cei mai importanți baroni renunță la funcție

PSD

În PSD se anunță retragerea anului. Doi dintre cei mai importanți baroni au anunțat că nu vor mai candida pentru un nou mandat. Preşedintele executiv al PSD Gorj şi preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Ion Călinoiu, a declarat marţi că nu va mai candida în anul 2016 pentru o nouă funcţie în fruntea organizaţiei pe care o conduce de aproximativ zece ani și la fel va face și Florin Cârciumaru.

Citește și: Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

Acesta a punctat însă că nu este momentan decis cu privire la continuarea mandatului de preşedinte al CJ Gorj sau o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, menţionând că prioritatea conducerii organizaţiei judeţene este întărirea filialelor din teritoriu pentru câştigarea alegerilor.

"În anul 2016 este foarte clar şi pentru mine şi pentru Cârciumaru (Florin Cârciumaru - preşedintele PSD Gorj şi primarul municipiului Târgu-Jiu - n.r.), chiar dacă s-ar mai insista să mai candidăm, dar cred că nici nu se mai doreşte acest lucru, că trebuie să se schimbe garda. Noi suntem cei responsabili să putem găsi cea mai bună formulă care să ne înlocuiască la cârma PSD Gorj după alegerile de anul viitor. Procedura este următoarea - de la fiecare organizaţie teritorială vin propuneri, delegaţi la conferinţe, delegaţii pentru funcţiile de conducere şi atunci avem o listă scurtă pe care o vom supune sondajelor", a spus Ion Călinoiu.

Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu se află la conducerea PSD Gorj de aproximativ zece ani, perioadă în care organizaţia s-a consolidat şi a reuşit să obţină rezultate foarte bune atât în alegerile locale, cât şi parlamentare, anunță agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.