Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire surpriză la Bayern: Louis Van Gaal i-ar putea lua locul lui Carlo Ancelotti

www.agerpres.ro
Louis Van Gaal Uli Hoeness

După demiterea lui Carlo Ancelotti, în urma înfrângerii de la Paris (0-3 cu PSG), Bayern nu a anunțat încă numele noului antrenor, iar Willy Sagnol, cel care a stat pe bancă la egalul cu Hertha de la Berlin (2-2, după ce bavarezii au condus cu 2-0), este în continuare interimar, anunță Digisport.ro.

După zvonurile legate de Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann și Luis Enrique, un nou nume a apărut pe lista munchenezilor. Este vorba de cel al lui Louis van Gaal, olandezul care i-a mai condus pe campionii Germaniei în perioada iulie 2009 - aprilie 2011. După ce i-a dus pe cei de la Bayern până în finala Ligii Campionilor (pierdută în fața lui Inter, 0-2, în 2010), acesta a fost demis înainte de finalul următorului sezon.

Citește și: Franck Ribery a dat bani unui club pentru a-l legitima pe fratele său Francois

Cu toate că a fost dat afară atunci, aparația numelului lui Van Gaal pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ancelotti n-ar trebui să fie o surpriză, având în vedere faptul că olandezul se află în relații foarte bune cu președintele lui Bayern, Uli Hoeness.

După despărțirea de bavarezi, Van Gaal a mai antrenat echipa națională a Olandei (2012-2014) și pe Manchester United (2014-2016).

Trebuie spus însă că, fără să precizeze despre cine este vorba, Uli Hoeness a dat de înțeles că s-a hotărât în privința viitorului antrenor al lui Bayern. Președintele bavarezilor a confirmat acest lucru, după o întâlnire pe care a avut-o cu predecesorul lui Carlo Ancelotti, Pep Guardiola:

”I-am spus pe cine vom numi în următoarele zile și a fost satisfăcut”, a spus Hoeness, conform Goal.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.