Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Revenirea lui Băsescu, temă de conflict în PMP

basescu 1

În PMP s-au conturat doua curente de opinie cu privire la anuntul lui Traian Basescu de inscriere in partid dupa ce-si încheie mandatul de la Cotroceni.

Surse din PMP au declarat pentru stiripesurse.ro ca o tabara din PMP il vrea cat mai rapid pe Traian Basescu in partid pentru ca "fara el partidul asta nu are niciun viitor".

"Sa vina din prima zi, sa ia taurul de coarne, sa bata cu pumnul in masa, sa faca ordine. Oricum se va impune, toata lumea il respecta", spun sursele citate, despre modul de gandire al primei aripi din PMP.

Un alt curent de opinie din PMP, destul de consistent, spune ca ar trebui mult mai multa prudenta.

"Trebuie sa fim mai rezervati cu revenirea lui Basescu, sa o amanam dupa sarbatori, spre primavara, sa vedem ce se mai intampla. Nu stim daca el mai reprezinta viitorul", spun reprezentantii acestui curent de opinie.

Un alt subiect disputat in partid este cine va asigura sefia oficiala a PMP, dupa revenirea lui Traian Basescu. "Basescu va fi oricum liderul de facto, dar conteaza foarte mult si cine detine functia de presedinte al partidului", spun surse din partid.

Peste aceste probleme vine si problema Elenei Udrea, spun surse din PMP, care nu mai poate sa iasa sa comunice mesajele partidului din cauza dosareor Bica si Cocos.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.