Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revine Crin Antonescu? Anunțul făcut de Ludovic Orban

crin antonescu

Ludovic Orban a declarat, joi seară, la Ploiești, că fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, este "ca un brand liberal", arătând că îl va invita să se alăture demersului de renaștere a partidului.

"Din declarațiile publice pe care le-a dat domnul Antonescu, a spus că nu va candida la nicio funcție, dar sigur că a fost președintele acestui partid, este un lider recunoscut, un lider care e chiar ca un brand liberal pe care mi-l doresc implicat în viața partidului și, în mod evident, îl voi invita să fie alături de noi în demersul de renaștere a partidului", a spus Orban într-o conferință de presă, anunță agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

În ceea ce privește intrarea lui Dacian Cioloș în PNL, liberalul a arătat că fostul premier este binevenit, locul lui fiind în PNL, partid care l-a sprijinit de-a lungul timpului.

"E decizia domnului Cioloș dacă se înscrie sau nu în PNL. În ceea ce mă privește, am spus public că e binevenit, că locul lui e în PNL că, de fapt, de-a lungul timpului, PNL l-a sprijinit pe Dacian Cioloș chiar dacă nu a fost membru PNL cu acte în regulă. (...) M-aș fi bucurat foarte mult dacă s-ar fi înscris în PNL înainte de alegerile parlamentare (...) și dacă ar fi candidat ca și premier ca membru al PNL și ca reprezentant în comunicarea publică al PNL", a mai spus Orban.

Citește și: Ea a fost desemnată top-modelul momentului

Totodată, acesta a precizat că își va asuma ca obiectiv, la congres, câștigarea alegerilor prezidențiale cu președintele Klaus Iohannis.

"Normal, îmi voi asuma ca obiectiv în fața colegilor mei delegați (...) câștigarea alegerilor prezidențiale și, evident, cu Klaus Iohannis. Între PNL și Klaus Iohannis este un parteneriat evident. Noi ne-am angajat în campania electorală din 2014 (...) să punem în practică un proiect și suntem angajați în fața cetățenilor pentru a susține punerea în practică a acestui proiect", a mai afirmat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.