Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta in PNL. Alina Gorghiu vorbeste de funie in casa spanzuratului

gorghiu

Problemele cu justitia a unor lideri locali ai PNL, cum este Mircea Molot, conduc la rearanjari ale puterii in mai multe filiale PNL. Noii lideri impusi de centru trezesc revolta celor din filiale care cer sa fie consultati inainte de a se lua astfel de decizii.

Cele mai mari astfel de probleme par sa existe in judetul Hunedoara, unde presedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmite alesilor locali ca vor mai cadea niste capete in perioada urmatoare.

Citeste si: REVOLTĂ în PNL Hunedoara. Aleșii locali au boicotat întâlnirea cu Alina Gorghiu

Ea a declarat la Deva ca primarii traseisti care au profitat de ordonanta migratiei politice isi vor pierde mandatele. Culmea este ca Alina Gorghiu vorbeste de funie in casa spanzuratului. Ea a facut aceasta declaratie chiar in orasul in care primarul a trecut de la PC, la PNL, fiind unul dintre cele mai importante castiguri pe care PNL le-a avut de pe urma ordonantei 55.

“Din punctul meu de vedere, primarii care au trecut la un alt partid beneficiind de prevederile ordonanței lui Dragnea, își pierd mandatele. Trebuie să găsim o soluție pentru a clarifica aspectele sesizate de Curtea Constituțională”, a declarat la Deva Alina Gorghiu.

La nivelul județului Hunedoara, de prevederile acestei ordonanțe au beneficiat peste 60 de aleși locali, printre care și primarul Devei, cel din Șoimuș, dar și consilieri județeni și locali, informeaza Hunedoara Libera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.