Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă pe Facebok împotriva banilor pentru imigranți

refugiati imigranti

Naționaliștii români se revoltă împotriva alocării de bani pentru imigranți după ce Guvernul a aprobat ieri proiectul de lege prin care solicitanții de azil vor primi suma de 1117 lei în sezonul cald, iar pentru sezonul rece, 1185 lei, la care se adaugă în cazuri special câte 500 de lei pentru a-și închiria o locuință.

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, i-a întrebat pe cititori pe pagina sa de Facebook dacă sunt ”de acord ca statul român să le dea 1200 de lei pe lună imigranților, așa cum a stabilit Guvernul Ponta de curând?”. Imediat, a început o adevărată revoltă în mediul online împotriva alocării de bani pentru imigranți, reacțiile fiind numeroase și foarte dure la adresa deciziei Guvernului.

”Bataie de joc, adica un imigrant primeste de peste 10 ori mai mult decat alocatia unui copil sau de peste 10 ori mai mult decat venitul minim garantat. Nivelul lunar al venitului minim garantat este de: 125 lei pentru o persoana singura, RUSINE!!! tradatori de tara si de neam, nu au pic de suflet pentru aceasta tara,RUSINE!!”, spune un cititor.

Un altul clarifică situația din punct de vedere al diasporei românești:      ”Cu 1200 lei toti Romanii din DISPORA ar veni azi acasa, sa aiba un servici si sa primesca 1200 lei , nu ajutor”.

Iată și postarea integrală a liderului PRU despre cum rezolvă autoritățile române situația imigranților: ”Președintele inexistent Iohannis este astăzi la Bruxelles ca să ”rezolve” criza imigranților.

Iată cum o rezolvă, conform propriei sale declarații: "România este solidară cu ţările Uniunii Europene. Abordările se bazează pe solidaritate şi pe responsabilitate. Vom fi în concordanţă cu statele membre şi vom contribui la soluţie". I

ată și părerea unui cititor al acestei pagini despre noua modificare de legislație prin care se acordă imigranților aproape 1200 de lei pe lună pentru întreținere: ”Romanii trebuie sa munceasca 8 ore pe zi in fiecare luna pentru 800 de lei pe luna iar refugiatilor li se da 1200 de lei pe luna fara sa faca nimic”.

Voi ce credeți, este normal ca statul român să le dea 1200 de lei pe lună imigranților care se anunță a fi cu miile?”, întreabă liderul naționalist.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.