Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Bătrân, chinuit și umilit într-un spital din România. Reacția lui Raed Arafat / VIDEO

spitale

O filmare cu un bătrân bolnav în timp ce aşteaptă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului Municipal Roman a devenit virală pe Facebook. Omul cerea ajutor, însă nimeni nu-i acorda atenţie.

Potrivit persoanei care a postat clipul, bătrânul ar fi aşteptat în acel moment mai bine de o oră pentru a fi preluat de medic. Acesta se văita de dureri, însă nimeni nu i-ar fi acordat atenţie. În imagini se poate observa că bătrânul care abia se deplasează poartă şi o sondă urinară.

Avocata judecătorului Stan Mustață rupe tăcerea: Dan Voiculescu trebuia condamnat

Raed Arafat a avut o reacția pe Facebook, cu privire la acest caz, arătând că a cerut clarificări de la medicii din Roman.

Operațiunea 'ocultă' prin care Ponta a pierdut alegerile prezidențiale

„Am vizionat filmul cu pacientul in varsta aflat in asteptare la compartimentrul de primiri urgenta de la Roman. Imi pare sincer rau ca vedem astfel de situatie care arata o lipsa a empatiei si a intelegerii din punct de vedere uman fata de o persoana in varsta aflata in durere. Am solicitat colegilor de la Roman sa clarifice cele intamplate in cazul respectiv si modul in care a fost acesta rezolva. Chiar daca vom afla ca din punct de vedere medical acest caz a fost rezolvat corect in final, aspectul uman va ramane greu de explicat in fata unei astfel de situatii. Este posibil ca in spatele usilor colgii se ocupau de un caz critic intre viata si moarte, insa necesitatea ca o persoana sa fie in zona de triaj si sa aiba sub monitorizare continua pacientii din zona respectiva este clara si prevazuta in toate reglementarile care le avem. Astept clarificarile pe care le-am solicitat!”, a scris Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.