Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Poporului, înregistrată pe persoană fizică: Cum e posibil

casa poporului

Situaţie uluitoare în privinţa Casei Poporului. Şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a dezvăluit că imaginea Casei Poporului a fost înregistrată de Anca Petrescu şi aparţine moştenitorilor acesteia.

Citeşte şi: Mai rău ca în filme: Război soldat cu zeci de morți într-o închisoare din Mexic / VIDEO

"O construcţie la care românii au cotizat ani de-a rândul nu aparţine statului român, ci unei persoane fizice. Imaginea Parlamentului a fost înregistrată și aparţine unei persoane fizice și moștenitorilor săi pentru că statul român, în acest moment, are o problemă pe care nu a rezolvat-o de foarte mult timp. Dacă vrei să faci o fotografie cu Parlamentul României, atunci familia respectivă vă dă în judecată și trebuie să îi daţi drepturi. Este vorba de cabinetul de arhitectură al fostei doamnă deputat Anca Petrescu. Sunt chestiuni pe care le-am ridicat în diverse întâlniri și care niciodată nu au avut aderenţă necesară. Suntem singurul Parlament din Europa și din lume care nu putem să facem produse pentru a le vinde fără acordul persoanei care deţine aceste chestiuni", a spus Zgonea pentru dcnews.

Citește și: Sute de demisii în PNL după declarația ”distonocalm” a lui Tudor Barbu: O deputată pleacă și ea

Şi asta nu e tot. Zgonea mai spune că statul a fost chemat în judecată pentru daune. "Acum am fost sesizat de către instituţie și ni se cer daune pentru ultimii trei ani. Este o chestiune extrem de delicată și complicată. Am început procesul prin care înregistrăm cadastral această construcţie a statului român. Este un proces complicat; cadastrul ne costă foarte multe resurse financiare etc. Eu sunt președintele Camerei Deputaţilor și am sesizat în ultimii trei ani această chestiune", a mai spus Zgonea.

Citeşte şi: Percheziții la o casă de avocatură care l-a reprezentat pe Traian Băsescu la procese

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.