Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directoarea unui liceu le-a arătat tot elevilor, cu Victor Ponta de față: În ce HAL s-a îmbrăcat la deschiderea anului școlar / VIDEO

http://www.igj.ro
profesoara Ponta

Acestea sunt imaginile care au uimit o țară întreagă. O directoare de liceu a 'lăsat cu gura căscată' pe toată lumea. La deschiderea noului an școlar, sub privirile fostului premier, Victor Ponta, directorul adjunct al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu a atras toate privirile. Mihaela Runceanu a stat în prezidiu, chiar lângă Ponta, şi viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, anunță igj.ro.

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE!

Aceasta a ales să poarte o fustă îndrăzneţ de scurtă, care lăsa să i se vadă aproape în întregime picioarele. Enervată de întrebările îndrăznețe ale reporterilor, profesoara a răbufnit. „Nu este o ţinută indecentă. O să vă dau în judecată“, a spus Mihaela Runceanu, când a fost întrebată de ce a ales să poarte o astfel de ţinută. Mai mult, presa spune că profesoarei i s-au văzut și părțile intime ale corpului.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Constantin Huică, profesor la CNET, a spus că nu a remarcat ţinuta colegei sale: „Nu am remarcat-o. Nu ştiu dacă a avut o ţinută provocatoare. Nu pot să comentez. La liceul nostru, elevii vin îmbrăcaţi decent. Nu sunt probleme de acest fel. Se va analiza dacă s-a încălcat vreo normă”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.