Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTATOR. Politician cere microciparea saracilor

microcip

Un politician din Finlanda are propunere pe care multi ar clasifica-o drept revoltatoare. Pasi Maenranta, membru al partidului de extrema dreapta True Finns, propune ca persoanele ce primesc ajutor social sa fie microcipate. Initiativa sa vine dupa ce au existat zvonuri ca astfel de ajutoare sociale ar fi ajuns la membri ai Statului Islamic.

Pasi Maenranta a publicat un mesaj pe Facebook, in care sugereaza ca toti finlandezii care beneficiaza de ajutor social si vor sa paraseasca tara ar trebui microcipati. Astfel, spera Maenranta, va fi prevenita situatia in care cetatenii primesc ilicit asemenea beneficii.

“Nu stim in ce situatii pleaca oamenii in afara tarii. Este posibil ca ajutoarele noastre sociale sa fie folosite pentru a intretine o viata de lux in tari cu un cost mai scazut al nivelului de trai. Sper sa schimbam acest lucru”, a scris Maenranta pe Facebook.

El adauga totusi ca microciparea ar trebui sa fie una voluntara si ca ar avea beneficiul de a face usor de gasit persoane disparute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.