Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR - Primar PSD de municipiu, către cetăţeni: 'Hai sictir!'/ VIDEO

primar

A fost scandal la ultima şedinţă a Consiliului Local Slobozia, municipiu reşedinţă a judeţului Ialomiţa. Mai mulţi cetăţeni au participat la şedinţă pentru a-i reproşa primarului Alexandru Stoica problemele cu racordarea la sistemul de canalizare.

După ce a ascultat câteva minute intervenţia unei femei, care l-a acuzat că a minţit electoratul, primarul Alexandru Stoica i-a dat acesteia o replică jignitoare. "Pot să vă zic ceva? Hai sictir! Pe româneşte", a afirmat edilul, în ciuda asistenţei numeroase, inclusiv din rândul mass-media locale.

Limbajul colorat al primarului nu este tocmai o noutate. Acesta nu a ezitat să-şi jignească nici adversarii politici. Zilele trecute, liberalul Tinel Gheorghe a criticat administraţia din Slobozia pentru felul în care s-a făcut deszăpezirea. În replică, primarul Stoica i-a transmis deputatului PNL că este... un bou.

Primarul municipiului Slobozia a fost condamnat, în luna decembrie 2015, la trei ani de închisoare cu executare. Sentința a fost dată de Judecătoria Slobozia în dosarul "Art Oil". Decizia dată de magistrați nu este definitivă, aceasta putînd fi atacată cu apel la Curtea de Apel București. În luna ianuarie 2015, Alexandru Stoica era pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Edilul și funcționarii din subordine au fost acuzați că au emis autorizația de construcție pentru benzinăria "Art Oil", amplasată la intrare în oraș, înainte ca obiectivul să aibă toate avizele necesare demarării proiectului.

SCANDAL în Consiliul Local Slobozia - Cartierul Tineretului

Cartierul Tineretului, subiect de scandal în Consiliul Local Slobozia. Locuitorii acuză administrația locală de nepăsare si incompetență. 28.01.2016

Posted by Obiectiv Ialomita on Thursday, January 28, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.