Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Stenograme cu antrenorul de handbal care-și viola jucătoarele

viol

Antrenorul de handbal din Bucuresti, acuzat ca si-a violat elevele timp de doi ani, a fost trimis in judecata pentru 27 de infractiuni sexuale.

Citește și: Care ar fi echipa binomului Dragnea-Zgonea... / surse

Barbatul, care este si el tata a doi copii, le-ar fi abuzat de nenumarate ori pe copilele cu varste cuprinse intre 11 si 13 ani. Anchetatorii spun ca antrenorul avea un plan bine gandit si, dupa ce le castiga increderea, le viola. Apoi le convingea sa nu povesteasca parintilor ce s-a intamplat intre ei.

Citește și: Gafă sau intenție? Traian Băsescu: Așa am vrut

"Adica eram asa. Eram normala cum sa zic eu asa, stii?! Si el m-a facut anormala."

Iata ce a marturisit o copila care, spun procurorii, a fost violata in repetate randuri de antrenorul ei de handbal. Barbatul de 65 de ani a fost trimis in judecata pentru 27 de infractiuni sexuale. Si-ar fi abuzat de nenumarate ori sapte eleve, cu varste suprinse intre 11 si 13 ani. Toate au lucrat cu el si au avut incredere in el.

Procurorii au pus cap la cap declaratiile fetelor, iar specialistii in analiza comportamentala i-au stabilit profilul.

Citește și: Aflat în SUA, Gabriel Oprea primește o lovitură de la judecători

Inculpatul, un bun actor, personalitate versatila, trece cu usurinta de la un registru la altul, cu modificari de ton, cu schimbari studiate de atitudine, cu amenintari verbale (…) cu manifestari narcisiste, cu dorinta de a organiza si controla viata celor doua sotii, a concubinei si mai tarziu a elevelor de la scoala de handbal, anunță PRO TV.

Citește și: PSD gata de alegeri. Cum arată buletinul de vot, urna și locațiile/ exclusiv

Investigatorii spun ca antrenorul se imprietenea cu fetele si le cerea sa il sarute si sa ii declare dragostea. In acest mod, Ion Tibru crea o relatie cu elevele sale. Iata ce i-a spus uneia dintre fete care voia sa plece la mama ei in Spania:

Citește și: FABULOS Prima reacție a PNL după înscrierea lui Traian Băsescu în PMP

Interceptare telefonica:

TIBRU ION: (...)…si iti spun ceva iubita, da, suna misto, mama, Spania, chestii, figuri…asculta-ma ce iti spun… (…) ea acolo are alt barbat, are alt copil…ea s-a atasat de copilul acela…dar sa stii, mama ta pe acela il iubeste, copilul acela si barbatul acela, acolo e viata ei…la tine e vrajeala, ea daca te ia…vezi de treaba…"

Citește și: Peste 70 de ani de închisoare pentru inculpații din dosarul prostituate pentru VIP-uri

Apropierea fizica incepea cu masajele de dupa antrenament, despre care fetele credeau ca sunt normale. Numai ca in cantonamente, spun procurorii, aveau loc violurile. Apoi, barbatul continua sa le preseze psihic.

Citește și: Replica lui Sebastian Ghiță după ultima decizie a lui Klaus Iohannis: E un pas important

TIBRU ION: Alo! Da iubita mea! Eu voiam sa-ti spun ca te iubesc enorm. Ca-mi lipsesti enorm, ca ma doare sufletul cand pleci de langa mine.(...)

Ca sa nu iasa nimic la iveala, Ion Tibru le cerea sa nu spuna nimanui ce se intampla, pentru ca altfel echipa si cariera lor sportiva se vor destrama. Iar agresiunile se repetau.

Citește și: Iată câți bani primesc PNL și PSD de la buget într-o singură lună

„Cand i-am zis ca ma duc si nu m-am dus, m-a certat, ca de ce nu m-am dus, ca el se pregatise, ca m-a asteptat. M-a chemat la el acasa si nu am putut sa zic nu. Pur si simplu nu puteam sa refuz. Daca refuzam, insista prin diferite mijloace pana cand cedam (...)", a declarat una dintre victime.

Citește și: Vești teribile pentru Sorin Oprescu

Totul a ramas secret ani de zile pana cand una dintre copile le-a spus parintilor care au facut reclamatie la politie. Barbatul a fost prins in flagrant in apartamentul lui, impreuna cu o minora si se afla in arest preventiv.

Antrenorul de handbal a nu a recunoscut cele 27 de acuzatii de viol si mai mult a spus ca fetele cu varste intre 11 si 13 ani au fost cele care i-au facut avansuri.

Procurorii au notat ca Ion Tibru nu a manifestat nici un fel de remuscare in legatura cu cele intamplate. Barbatul risca 30 de ani de inchisoare daca judecatorul il va gasi vinovat.

Citește și: El e cel mai temut membru al ISIS / FOTO + VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.