Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Revoluţia fiscală' are efecte şi în industria pariurilor: Anunţ al celui mai mare plătitor de taxe şi impozite din domeniu

stiripesurse.ro
pariuri

Grupul Superbet Holding România şi-a anunţat angajaţii că suportă integral contribuţiile angajatorului în salariul brut al angajatului după modificările fiscale de la 1 ianuarie 2018, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

'Decizia este menită în primul rând să stingă orice teamă a celor peste 2.500 de angajaţi pe care grupul îi are în România legată de impactul pe care noile măsuri fiscale le-ar putea avea asupra veniturilor lor lunare de la 1 ianuarie 2018. În al doilea rând, va aduce o creştere a salariului net, cu aproape 1,5%', estimează oficialii companiei.

Vezi şi: Nuclearelectrica, anunţ după 'revoluţia fiscală': Salariile nete se menţin şi chiar cresc

Conform comunicatului, Superbet Holding România este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite din industria de profil şi printre cei mai mari contribuabili la bugetul naţional cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta şi 26 de milioane de euro anul trecut.

'Pentru anul 2017, estimez că vom avea din nou o creştere consistentă din punct de vedere al cifrei de afaceri. Încă de înfiinţare, 2008 Superbet Holding România creşte solid şi putem spune că de la an la an s-a dublat cel puţin. Pentru 2018 îmi doresc să putem menţine ritmul, chiar dacă este din ce în ce mai greu, dat fiind dimensiunile tot mai mari ale afacerii şi volumele rulate', spune Vlad Ardeleanu, director general al companiei.

Din această toamnă, compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti pe piaţa AeRO, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români şi a căror scadenţă va fi în anul 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.