Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ridzi, cu gandul la gratiere. Ce spune Iohannis despre situatia ei

iohannis

Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi sustine ca ia in considerare formularea unei cereri de gratiere a sotiei sale care se confrunta cu grave probleme de sanatate. El si-ar dori chiar sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis sa ii paota expune problemele cu care se confrunta sotia sa.

Insa pozitia presedintelui Klaus Iohannis legata de situatia in care se afla Monica Iacob Ridzi a fost una transanta inca dinainte ca aceasta sa fie condamnata. Desigur, fara sa faca referire directa la cazul ei sau la alte cazuri particulare, Iohannis a declarat in campania electorala ca nu va face 'sub nicio forma' gratieri pentru fapte de coruptie.

"În calitate de preşedinte îmi iau angajamentul să garantez justiţia independentă şi statul de drept. Nu voi accepta sub nicio formă ca politicienii să îşi subordoneze justiţia sub orice formă. Pe timpul mandatului meu nu voi graţia niciun politician condamnat pentru fapte de corupţie", a declarat Klaus Iohannis in campania electorala.

Astfel o cerere de gratiere din partea Monicai Iacob Ridzi si a familiei sale pare sa fie sortita esecului inca dinainte ca ea sa fie formulata, intrucat Ridzi este condamnata pentru fapte de coruptie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.