Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Riscă Norica Nicolai să fie exclusă? Reacția PNL

PNL



'Este o opţiune personală din punct de vedere politic pe care Norica Nicolai, colega noastră din PNL, a făcut-o astăzi, dar este o altă opţiune decât cea pe care PNL prin cei cinci eurodeputaţi ai noştri din Parlamentul European a făcut-o, în speţă ceilalţi au ales calea aderării la grupul PPE. Acest subiect al opţiunii politice pe care a făcut-o Norica Nicolai astăzi va fi în mod cert unul din subiectele de pe agenda Biroului Politic Naţional în prima sa şedinţă, pentru că nu poate fi scos din contextul rezoluţiei pe care PNL a votat-o la Congresul de acum două săptămâni când prin acea rezoluţie peste 1.400 de delegaţi ai PNL au fost pentru aderarea la PPE, iar votul doamnei Nicolai şi a încă patru delegaţi a fost împotrivă', a declarat Gorghiu. 

Citește și: Lovitură pentru PNL: Norica Nicolai rămâne, oficial, la ALDE

Ea a adăugat că analiza se va face pentru a se vedea dacă opţiunea Noricăi Nicolai atrage vreo sancţiune din punct de vedere statutar, dar, în general, PNL încearcă să-şi păstreze membrii şi 'nu a ridicat excluderile la rang de politică de partid'.


Eurodeputata PNL Norica Nicolai s-a înscris marţi în grupul ALDE (Alianţa Democraţilor şi Liberalilor pentru Europa) din Parlamentul European. Înscrierea a avut loc în cadrul unei şedinţe a grupului ALDE, desfăşurată la sediul din Bruxelles al legislativului european.

Nicolai şi-a anunţat această intenţie la Congresul PNL care avut loc în luna iunie, precizând că nu va demisiona din Partidul Naţional Liberal. 'Îmi asum riscul unei eventuale excluderi din partid', a precizat ulterior Norica Nicolai. 

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.