Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rizea, NOI DEZVĂLUIRI despre Ghiță: Un celebru afacerist este implicat

rizea

Acuzat că a plecat dintr-un hotel din Vaslui fără să plătească, Cristian Rizea a spus că terfelirea numelui său a ajuns ordin pe unitate și că ar trebui să fie luat la întrebări patronul acelui hotel, Adrian Porumboiu, care el însuși ”are probleme cu iz penal”.

Rizea susține că PRU, partidul pe listele căruia a candidat, era cel care trebuia să achite factura.

”Întrebați-l pe proprietarul acelui hotel, Adrian Porumboiu, care are și el probleme cu iz penal, dacă la începutul campaniei, cu o zi înainte de depunerea listelor, a avut o întâlnire cu mine, cu Sebastian Ghiță și cu încă o persoană la barul de jos de la hotelul Intercontinental, acolo unde Ghiță i-a spus că va plăti partidul. Și mai întrebați-l dacă după finalizarea campaniei a primit telefon de la Ghiță, care i-a spus că partidul va plăti.

Citește și: Augustin Lazăr pune la pământ planurile lui Dragnea și Tăriceanu: PROTECȚIE pentru Kovesi

Au trecut cinci luni de atunci și n-au făcut nimic. Acum a trimis SMS-uri de șantaj, pentru că eu sunt o persoană cu notorietate. PRU are multe datorii, nici chiria nu și-a plătit-o și e în executare silită”, a afirmat Cristian Rizea, potrivit B1 TV.

În plus, acesta a mai spus că Porumboiu i s-a plâns lui Ghiță că Florian Coldea pune presiuni asupra sa. ”Omul ăsta e nebun!”, a fost reacția lui Porumboiu.

”Eu la baie nu am întâlnit niciun bărbat niciodată! Rizea, am urmărit ce a spus, cred că are probleme medicale grave. E ca o bibliotecă răsturnată.

M-am întâlnit cu el, cu celălalt candidat, Țârdea sau cum îl cheamă, și Ghiță și mi-au spus că vor candida. Mi-au spus că vor o reducere la cazare și le-am spus să discute cu directorii și administratorii hotelului. Atât. Cum să spună că nu trebuiau să plătească? Puteau să spună că nu au acum bani și o să-i dea peste 1, 2, 5 ani... Acest om a fugit pur și simplu, și se vede pe camerele de luat vederi, la 3.00 dimineața de parcă erau în Sahara și-i prindea o furtună de nisip.

Doamne Dumnezeule, rămâi uluit! Ăsta e politicianul român! Mi-e rușine de rușinea lui”, a spus Porumboiu, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.