Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu, ironic la adresa lui Liviu Dragnea după proteste: Poate vorbi mâine cu Ion Iliescu

Robert Turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea. Reacția acestuia vine după protestele care au avut loc duminică seară împotriva celor două ordonanțe anunțate de ministrul Justiției: grațierea și modificarea Codului penal.

"Am fost la miting si refuz sa ma uit la televiziunile de "stiri". Stiu mai bine decit multi altii cum se scrie o adevarata stire despre ce a fost azi pe strazile Capitalei, e simplu: citeva zeci de mii de oameni au protestat fata de intentia guvernului de a comite un abuz de putere. A avea puterea implica si o doza foarte mare de responsabilitate. Protestul de azi a fost semnalul pe care romanii l-au dat celor ce detin astazi puterea ca nu vor accepta accente iresponsabile puse in numele guvernarii PSD-ALDE rezultate la alegerile din 11 decembrie. Democratia se si apara atunci cind este atacata.
Ii doresc lui Liviu Dragnea o noapte ca un sfetnic bun. Despre mineriade poate vorbi miine cu Ion Iliescu", a scris vicepreşedintele PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.