Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu lovește năucitor: Mi s-a propus să candidez la președinție

turcescu

Robert Turcescu s-a deconspirat, iar acum face dezvăluiri. Fostul jurnalist anunță că i s-a propus, de unul dintre cei mai populari politicieni, să candideze la Președinția României. ”Gigi Becali mi-a cerut asta din partea Partidului Noua Generație”, dezvăluie Turcescu. El povestește și episodul în care a luat bani de la fostul patron al Stelei pentru un documentar.

”Acum opt ani, in 2006, am primit un telefon de la domnul Aurelian Pavelescu. Mi-a spus ca e nevoie de un documentar privind “Fundatia Gojdu”. Aveam o casa de productie TV, o mai am si azi, anuntasem in presa ca sint interesat de astfel de productii, Pavelescu mi-a spus ca subiectul e fabulos si ca are si un finantator: Gigi Becali. Pe domnul Becali il intilnisem de citeva ori in emisiunile pe care le realizam, il urmaream in spatiul public unde era omniprezent si mi se parea destul de excentric, dar relativ bine intentionat. Il intilnisem si in particular o data, la biroul lui de la Marriot unde ma invitase sa stam de vorba in anul 2004 despre o idee care mi se parea si atunci, dar si acum, mai mult decit nepotrivita: aceea de a candida la presedintie din partea partidului Noua Generatie pe care il conducea. L-am refuzat politicos spunindu-i ca vreau sa fac in continuare jurnalistica, a insistat, apoi am avut o “revelatie” care l-a facut sa renunte la idee: in anul 2004 nu implinisem treizeci si cinci de ani virsta minima la care poti intra in cursa pentru presedintie, potrivit Constitutiei. Aveam doar douazeci si noua.

M-am dus sa ma vad cu finantatorul George Becali. Si da, recunosc, in stilul lui binecunoscut, a fost generos oferind din buzunar aproape 20.000 de euro pentru aceste cheltuieli.

I-am telefonat lui Gigi Becali spunindu-i ca productia nu va intra pe Realitatea TV. A inteles, dar mi-a multumit pentru efort spunindu-mi ca i-a placut productia pe care o realizasem (ii trimisesem un DVD cu filmul). Mai tirziu, la citeva saptamini/luni distanta, nu mai tin minte exact, m-a sunat Dan Diaconescu spunindu-mi ca vrea sa difuzeze el documentarul la OTV. Vorbise ceva in sensul asta cu Gigi Becali. Am fost bucuros ca va fi difuzat si nu va ramine ingropat in vreun sertar asa ca i-am trimis o copie a filmului, iar OTV l-a difuzat o data, intr-o seara.

Vreau sa-i multumesc inca o data lui George Becali pentru generozitatea cu care a  finantat acesta productie, chiar daca, stiu, azi e destul de inconfortabil pentru unii sa aminteasca de Becali.”, scrie Turcescu pe blogul propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.