Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer recunoaște că s-a ÎMBĂTAT după finala de la Wimbledon: Nu știu ce am făcut

digisport.ro
federer

Noaptea a fost scurtă pentru Roger Federer, care a stropit din plin cel de-al 8-lea titlu câștigat la Wimbledon, elvețianul, care nu prea obișnuiește așa ceva, recunoscând luni că nu-și prea mai aduce aminte nimic din sărbătoarea organizată după acest succes istoric.

Învingător clar în fața croatului Marin Cilic (6-3, 6-1, 6-4) în finala de duminică, elvețianul a participat la tradiționalul dineu al campionilor, alături de laureata feminină, Garbine Muguruza, după care s-a întâlnit cu circa patruzeci de prieteni și apropiați într-un bar londonez.

''Am capul greu'', a recunoscut Roger Federer într-o conferință de presă luni dimineață. ''Nu știu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat un pic prea mult alcool''.

Situație rarisimă pentru nr. 3 mondial, care nu prea își petrece nopțile prin baruri și care, la 35 de ani, are imaginea unui tată de familie ideal.

''Am petrecut ceva'', a adăugat el. ''M-am băgat în pat la ora 5 dimineață și nu mă simțeam în top când m-am trezit. Am început să mă simt puțin mai bine acum o oră''.

Roger Federer, cu cel de-al 8-lea său succes pe iarba londoneză, a depășit recordul lui Pete Sampras și Willliam Renshaw, ambii cu câte 7 titluri la Wimbledon. O performanță care merita câteva pahare în plus...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.