Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer s-a oprit în semifinale la Melbourne

enational.ro
Novak Djokovici

Novak Djokovic (Serbia), favorit 1, s-a calificat, joi, în finala probei de simplu masculin de la Australian Open, dupa ce a trecut de Roger Federer (Elveția), favorit 3, informeaza site-ul oficial al competiției, potrivit Mediafax.

Djokovic l-a învins pe Federer în patru seturi, scor 6-1, 6-2, 3-6, 6-3, dupa doua ore și 23 de minute, în prima semifinala a probei masculine de la Australian Open. Jucatorul sârb, care a câștigat peste 90 de milioane de dolari din tenis, are cinci titluri de campion la turneul de la Melbourne.

"Am știut ca Federer va fi agresiv, a fost o lupta la final, dar ma bucur ca am reușit sa ma calific", a spus jucatorul sârb pentru Europort.

Djokovic, liderul mondial ATP, va juca în finala cu învingatorul meciului, de vineri, dintre Milos Raonic (Canada), favorit 13, și Andy Murray (Marea Britanie), favorit 2. Jamie Murray (Marea Britanie), fratele mai mare al lui Andy, și Bruno Soares (Brazilia), favoriți 7, vor întâlni perechea formata din Daniel Nestor (Canada) - Radek Stepanek (Cehia), în finala probei de dublu masculin de la Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.