Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Româncă prinsă în Italia cu 32 de kilograme de cocaină în mașină

droguri carabinieri

O româncă de 30 de ani și un albanez de 31 de ani au fost arestați în Italia, după ce în mașina lor a fost găsită cocaină de 3 milioane de euro. Cei doi circulau la bordul unui BMW X5 cu 32 de kilograme de cocaină ascunse în mașină, însă au fost opriți de carabinierii care arestat, potrivit gazetaromaneasca.com.

S-a întâmplat la Milano unui albanez rezident în provincia Cremona și unei românce rezidentă în provincia Treviso. Cei doi au fost interceptați la bariera autostradală Milano Est la bordul unui autoturism cu numere nemțești. Oamenii legii le-au cerut documentele și au descoperit că era vorba de un cuplu deja cunoscut pentru infracțiuni legate de traficul de stupefiante, astfel au decis să efectueze o percheziție personală.

După ce au găsit asupra bărbatului circa 1.400 de euro în numerar, i-au condus pe cei doi la secție, pentru verificări suplimentare și mașina a fost supusă unui control mai amănunțit. În partea inferioară a vehiculului a fost găsit un compartiment construit în mod artizanal, închis cu o încuietoare, în care erau păstrate 26 de pachete cu cocaină cu o greutate totală de 32 de kilograme, în valoare de circa 3 milioane de euro.

Cei doi au fost arestați. Carabinierii efectuează anchete pentru a verifica rolul acestuia și a stabili proveniența drogurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.