Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a bătut Canada după ce a fost condusă cu 15-0 / VIDEO

rugby

"Stejarii" au început bine jocul și după 5 minute au fost foarte aproape de a deschide scorul, însă un canadian ne-a oprit la cîțiva metri din drumul spre eseu.

Pînă la urmă cei care au marcat primii au fost canadienii, după 11 minute de joc prin Gordon McRorie, care a executat perfect o lovitură de pedeapsă de la 22 de metri.

Pe parcursul primei părți, România a jucat 10 minute în inferioritate numerică după ce Cătălin Fercu a primit cartonașul galben, în minutul 19.

Primul eseu al partidei a aparținut Canadei prin DTH Van Der Merwe, care a profitat de breșele din apărarea noastră. Canadienii au început repriza secundă tot cu un eseu.

După 53 de minute, România a reintrat în meci prin eseul lui Macovei și transformarea lui Vlaicu. "Stejarii" au mai făcut un eseu prin același Macovei, în minutul 74, și tot Vlaicu l-a transformat. Cu două minute înainte de final, Florin Vlaicu ne-a adus victoria prin transformarea unei lovituri de pedeapsă.

Victoria României e cu atît mai frumoasă cu cît echipa noastră a avut o revenire de senzație, după ce a fost condusă cu 15-0, scrie gsp.ro

Vezi VIDEO AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.