Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România anului 2015: Jurnalist, şantajat de un comisar şef de la BCCO

amenintari

Un comisar şef de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a fost dus cu mandat la DNA Ploieşti, pentru audieri într-un dosar în care este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, trafic de influență, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, luare de mită.

Vezi şi: Şefi de la Crimă Organizată şi Anticorupţie, duşi cu mascaţii la DNA. De ce sunt suspectaţi

Infracţiunea de şantaj are legătură cu o serie de ameninţări la adresa unui jurnalist. Astfel, potrivit unor surse judiciare, Mihail Emanuel Saghel, în perioada anilor 2014-2015, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară în cadrul B.C.C.O. Ploieşti, lucrând în baza delegărilor de competenţă dispuse de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, l-a constrâns pe un jurnalist prin amenințare, direct sau prin interpuși, cu constituirea de dosare penale și luarea unor măsuri preventive față de acesta, în scopul de a-l determina să nu mai editeze și să nu mai publice materiale de presă compromițătoare la adresa ofițerului de poliție.

Deocamdată nu se ştie cine este jurnlistul şantajat de comisarul BCCO. Pe de altă parte, surse judiciare susţin că Mihail Emanuel Saghel ar putea fi reţinut de DNA.

Vezi şi: PREMIERĂ pentru DNA. Procurorii au schimbat serviciul secret

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.