Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romania are un nou campion la tenis in scaun rulant

filisan stancu ionut

Dupa ce a devenit primul jucator de tenis in scaun rulant din Romania care ajunge numarul 172 mondial, Filisan Stancu Ionut este  incepand de duminica campion national la simplu si la dublu. Pentru a castiga aceste titluri, Filisan Stancu Ionut a disputat cinci meciuri de simplu si doua de dublu pe parcursul a trei zile competitionale.

Turneul National a fost organizat in sistem Round-robin, astfel cei opt sportivi participanti au fost distribuiti in doua grupe in functie de clasamentul international ITF. Filisan Stancu Ionut si-a castigat grupa si a ajuns in finala dupa ce l-a invins pe Ionut Grosu cu scorul de 60 60. Acesta a disputat finala impotriva partenerului sau de antrenament si de dublu Mihai Gaita, numar 240 mondial. Meciul a fost unul strans, cei doi sportivi cunoscandu-se si intalnindu-se anterior in competitii oficiale. Dupa un prim set in favoarea lui Filisan, setul al doilea a ajuns in tie break, meciul incheindu-se in favoarea lui Filisan Ionut cu scorul de 62 76(0).

DNA a intrat puternic pe piața financiară: Vicepreședintele ASF și directorul FGA, audiați

SURSE - PNL pregătește un adevărat CUTREMUR politic

Filisan Stancu Ionut: „Sunt multumit de jocul meu si cred ca toti participantii au oferit un spectacol frumos. M-am simtit bine pe teren, am incercat sa imi urmez strategia si sa abordez fiecare meci pe masura ce il joc. Ma bucur ca azi am iesit eu invingator, insa oricare dintre noi merita acest titlu. Suntem jucatori care facem sacrificii pentru performanta si pentru a populariza acest sport la noi in tara. ”

In competitia de la dublu s-au inschis patru echipe, insa perechea Gaita/Filisan avea sa devina campioana nationala. Partenerii Gaita/Filisan au jucat finala impotriva duo-ului Anton/Craciun si au cucerit medalia de aur cu scorul de 63 64.

Filisan Stancu Ionut: „ E un moment foarte frumos si ma bucur ca il pot impartasi cu partenerul meu Mihai. Ii multumesc pentru aceasta victorie de la dublu, a fost  cu adevarat un efort de echipa.”

Turneul National de Tenis in scaun rulant a avut loc in Bucuresti, la Centrul National de Tenis si a fost organizat sub egida edgida Comitetului Paralimpic Roman si a Federatiei Romane de Tenis. Arbitru principal al acestui turneu a fost Florescu Romeo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.